dimecres, 26 de maig del 2010

El viatge en solitari d'en Morera

Morera demana a les Corts que el domini .val siga una realitat, i que siga un domini propi i genuí, que represente la cultura valenciana, exclusiva dels valencians i de les valencianes. Cucarella ho explica millor que ningú. Ara, de ben segur, la natura de "propietat" que entén el capatàs del Bloc és la mateixa que la del blaverisme més ranci del GAV, Lizondo, Unió Valenciana, les ties maries boicotejadores de plenaris...

Ja el tenim aquí, el blaverisme il·lustrat nou de trinca, nuet i ensenyant les seues "propietats". No apte per a catalans, siguen del sud, insulars, nòrdics i franjins. Quin compromís, tu, el Compromís. Cap a on navega, A SOLES, el senyor Morera? Cap a Madrid, per la tercera via? Cap a un model federalista d'un estat a qui ofrena noves glòries pel voral de l'A-3? Potser arribarà a ministre de Rajoy a partir del 2012, si s'ho proposa. Tot és possible en les terceres vies.

Quin desficaci de botiflerisme il·lustrat, xe.

4 comentaris:

  1. Ostres! .val?! El Bloc sembla que ha entrat en una deriva arran i no saben per on anar.

    ResponElimina
  2. Sí, estic per sol·licitar (jo que sóc d'Alacant i hi ha tanta diferència amb València) el .alc, no sé què els semblaria als responsables del Bloc. Potser em diran "provincià", hi, hi. Ells són "autonopistes".

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. El millor punt és .elx . Penseu que ho tenim fàcil: ciutat històrica arximil·lenària molt important i no cal haver d'acurtar res. Ara, una cosa és ser el barri més gran i millor urbanitzat de Crevillent -això ho sap qualsevol elxà amb dos dits de front: però d'Alacant??? Vade retro Satanàs! Això en ma vida! I si no us apanya Elx li posem .cvt pel nom de la capital de la comarca al peu de la serra del mateix nom i en pau!

    ResponElimina